Getty Images
'ON TO ZASLUŽUJE!'

LEGENDA BORILAČKOG SPORTA I SLAVNI KOMENTATOR SE NAKLONIO STIPI 'On je najuspješniji teškaš svih vremena! Pa pogledajte što je on sve napravio!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2018. 13:56

I Joe Rogan jedan je od onih koji su podržali Stipu Miočića po pitanju njegovog zahtjeva za revanšom protiv Daniela Cormiera. UFC-ov komentator i popularni podcaster kaže kako on to apsolutno zaslužuje.

Kako prenosi Fight Site, Stipe Miočić, Daniel Cormier, Brock Lesnar i situacija u UFC-ovom teškaškom vrhu još su jednom bili glavna tema u podcastu Joea Rogana, u kojem su gostovali Bryan Callen i Brendan Schaub. I upravo je njegov komičarski kolega Cullen povukao pitanje toga zaslužuje li Miočić instantni revanš protiv Cormiera. Rogan je imao spreman odgovor.

“On zaslužuje revanš. Pogledajte što je on napravio, imao je najviše uspješnih obrana u povijesti sporta i postao je najbolji i najuspješniji teškaš svih vremena. Pogledajte samo što je sve postigao. Razmislite o tome na koji je način nokautirao Fabricia Werduma, kako je završio Alistaira Overeema te Juniora Dos Santosa. Na kraju, kako je pobijedio Francisa Ngannou u trenucima kad je ovaj svima tjerao strah u kosti. Zbog svega toga je postao najuspješniji teškaš u povijesti. No, onda je došao taj ludi i savršeni udarac Cormiera koji je došao kao plod savršene strategije”, objasnio je Rogan svoje razmišljanje.

Ipak, on shvaća da je UFC donio svoju odluku te da će se raditi na onoj borbi koju pravi fanovi ne žele vidjeti, ali će zato UFC njome dobiti one koje je izgubio, casual ekipu koja kupuje PPV.

“Da, Brock je sada sigurno idući, no i dalje se nameće pitanje može li on proći testiranja”, dodao je još na kraju Rogan, za kojeg se dobio dojam kako po ovom kriteriju uistinu favorizira Stipu, neovisno o tome koliko bi povratak Lesnara donio financijske dobiti njegovom poslodavcu.

Lesnar je prije nekoliko dana testiran po prvi puta otkako se vratio u USADA “testni bazen”, a prvi rezultati trebali bi se znati kroz koji tjedan. Veliki je broj uglednih osoba iz MMA svijeta, uključujući Dominicka Cruza i Juniora Dos Santosa, koji su otvoreno izrazili sumnju u to da Lesnar na bilo koji način može biti čist od korištenje nedozvoljenih sredstava.

Linker
20. travanj 2024 16:10