Screenshot: Facebook
POVLAČI SE CRO COP?

LEGENDARNI MIRKO FILIPOVIĆ SE VRATIO U HRVATSKU, PA ŠOKIRAO NAVIJAČE 'Nisam još siguran, ali mislim da bi to moglo biti to...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2017. 00:24

Nakon što je u 'svojoj' Saitama Areni u Japanu u finalu Rizinova turnira svladao Iranca Amira Aliakbarija i tako stigao do novog naslova prvaka, legendarni hrvatski borac Mirko Filipović vratio se kući. U zagrebačkoj zračnoj luci Pleso su ga dočekali novinari i navijači.

Mirko je po dolasku istaknuo kako je vjerovao u sebe od samog početka iako je u Japan stigao kao autsajder obzirom da je King Mo slovio kao prvi favorit turnira. Teško je trenirao sa Stipom Drvišem i svojom ekipom i kako kaže trud se na kraju isplatio.

- Zadovoljan sam ishodom. Ipak sam u turnir ušao kao autsajder, ali vjerovao sam u sebe i svoju ekipu. Bez svih mojih ljudi ne bi ovo niti uspio, možda je ovo pojedinačni sport, ali bez njih ovo ne bi bilo moguće.

Screenshot
 

Onda je Mirko najavio i mogući završetak karijere.

- Ne znam, ali vrlo lako moguće da je to to. I ranije sam to najavio, moram dobro razmisliti. Bilo bi lijepo odraditi još jednu oproštajnu borbu, ali ne znam može li koljeno to izdržati. Ovo su mi bile jedne od najtežih priprema.

Linker
24. listopad 2020 05:34