PUNO JE IZGUBIO

Moraes nije zadovoljan: ‘Dobio sam prvu rundu, a prekid je vjerojatno bio uranjen‘

Marlon Moraes izrazio je nezadovoljstvo borbom koja ga udaljuje od pozicije izazivača
Piše: FIGHT SITEObjavljeno: 12. listopad 2020. 11:11

Bio je Marlon Moraes vrlo blizu pozicije koja bi od njega napravila vjerojatnog idućeg izazivača UFC-ove bantam kategorije. Trebao je tek savladati Coryja Sandhagena i nitko na njegove ambicije ne bi mogao imati prigovora. No, umjesto toga je doživio poraz prekidom u drugoj rundi njihove borbe na Fight Islandu.

Sandhagen atraktivnim nokautom šokirao Moraesa, pobjeda Barboze i uspješan debi Dricusa!

"Mislim kako sam imao jako dobru prvu rundu i vjerujem da sam je dobio. Onda je krenula druga i ne znam što se dogodilo. Pogodio me nogom i oko mi je zakrvarilo. Iznenadio me. Nije napravio ono što sam očekivao nego nešto drugo", rekao je Moraes medijima nakon borbe.

Kraj je izgledao tako da je Sandhagen pogodio kružnim udarac petom, nakon čega je Moraes pao i napravio kolut unazad, no njegov protivnik je pratio i pogodio ga aperkatom u bradu. Sudac Marc Goddard u tom je trenutku prekinuo borbu, čime Brazilac nije zadovoljan:

"Vjerujem da je prekid bio pomalo uranjen, no nema veze. Mislim da sam bio dobro i sposoban nastaviti, no sudac je uskočio. Nije mi dao vremena da se pokušam ustati."

Od pozicije gdje je po mnogima trebao dobiti poziciju izazivača još i prije nego Jose Aldo, do pozicije iz koje nema pravu perspektivu kakav mu je status. Zbog toga se želi ponovno boriti što prije.

"Jednostavno me je zatekao. Bila je to dobra borba i sigurno bi bila borba večeri da nije tada završila. On mi je napravio ono što sam ja napravio mnogim borcima ranije. Sad želim doći kući i dogovoriti novu borbu. Želim biti aktivan i boriti se još jednom ove godine", potvrdio je Moraes, koji će sad sigurno pasti za nekoliko pozicija na ljestvici izazivača bantam kategorije.

Linker
23. travanj 2024 04:47