McGregor
 Matthew Lewis/Getty Images / Getty Images
GURA SE PREKO REDA

NAJPOPULARNIJI UFC-OV BORAC ŽELI KHABIBA ZA SEBE McGregor se javio nakon fantastične borbe i privremenom prvaku preporučio drugog protivnika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 10:28

Najpopularniji UFC borac Conor McGregor imao je samo riječi hvale za Dustina Poirera i Maxa Hollowayja nakon njihove borbe za privremeni naslov u lakoj kategoriji na UFC-u 236. No, Irac je također poručio da je borba protiv aktualnog prvaka Khabiba Nurmagomedova njegova, piše Fight Site.

McGregor je u perolakoj kategoriji porazio oba borca, Hollowayja odlukom u Bostonu 2013. i Poiriera na UFC-u 178 nokautom u prvoj rundi.

Nakon sinoćnjeg obračuna u Atlanti gdje je Poirier slavio jednoglasnom odlukom sudaca, McGregor je putem Twittera čestitao obojici, počevši s Hollowayjem.

“Nevjerojatne glavne borbe večeri. Tako borbe trebaju i biti! Max ti si ludo čvrst! Molim te, odmori se sada Young Uce, ti si ratnik od glave do pete! Prvak ZAUVIJEK”, poručio je aktualnom prvaku perolake kategorije.

Zatim se obratio novopečenom nositelju privremenog naslova Poirieru i između redaka mu dao do znanja kako se on planira boriti protiv Nurmagomedova. “Diamondu” je rekao da se bori protiv Nate Diaza s kojim je ovaj jedno vrijeme imao dogovoren meč za UFC 230 priredbu.

“Dustine, čestitam na zasluženoj UFC tituli u tvojoj karijeri. Nate je sljedeći za tebe kao što je prije već bilo zakazano.”

Jasno je da bivši dvostruki prvak ne odustaje od želje da se po povratku u Octagon osveti Nurmagomedovu. Dagestanac ga je u listopadu prošle godine uvjerljivo pobijedio prekidom u četvrtoj rundi na UFC 229 priredbi. Poraz je za “Notoriousa” bio još teži zbog njihovog žestokog rivalstva koje se nastavlja i do današnjeg dana.

Screenshot (YouTube)

Međutim, unatoč željama najveće borilačke zvijezde, predsjednik UFC-a Dana White je potvrdio da je Poirier idući za Nurmagomedova nakon što Dagestancu u rujnu istekne suspenzija zbog tučnjave koju je započeo s McGregorovim timom na UFC-u 229.

Niti Nurmagomedov do sada nije pokazao interes za revanš s McGregorm. Dapače, Poirieru je već poručio da se vide u rujnu.

Linker
21. travanj 2024 15:05