screenshoot Instagram
LOVA DO KROVA

UGOVOR KAKAV SVIJET SPORTA NE PAMTI! CIFRA OD KOJE ĆE MNOGE DOBRO ZABOLJETI GLAVA Svjetski prvak potpisao 'papir' vrijedan 365 milijuna dolara!

Piše: HinaObjavljeno: 18. listopad 2018. 00:06

Meksički boksač Saul Alvarez, svjetski prvak u srednjoj kategoriji, ušao je u povijest potpisavši s medijskom platformom DAZN ugovor vrijedan čak 365 milijuna dolara (316.9 milijuna eura).

Alvarez (28), poznatiji pod nadimkom "Canelo" zbog riđe kose, tako je vlasnik najbogatijeg ugovora među sportašima prestigavši igrača baseballa Giancarla Stantona koji je 2014. godine potpisao s Miami Marlinsima ugovor vrijedan 325 milijuna dolara na 13 godina.

Meksikančevih narednih 11 mečeva u pet godina bit će prenošeni samo na platformama DAZN-a, ukljujučujući i njegov sljedeći meč s Britancem Rockyem Fieldingom 15. prosinca u New Yorku.

Alvarez je prošli mjesec detronizirao Kazahstanca Genadija Golovkina u Las Vegasu, a bila mu je to 50. pobjeda u karijeri u kojoj ima dva neriješena meča i jedan poraz, od slavnog Amerikanca Floyda Mayweathera.

DAZN je sportska medijska platforma specijalizirana za borilačke sportove, a u SAD-u prodaju svoj program gledateljima za mjesečnu svotu od 9.99 dolara.

Linker
22. travanj 2024 20:58