Screenshot: YouTube
MLADA HEROINA

VIDEO: LIJEPA PATRICIA PREKO NOĆI POSTALA ZVIJEZDA! ZAUSTAVILA LOPOVA, A SNIMKA JE POSTALA HIT Pogledajte kako ga je zadržala do dolaska policije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2019. 23:04

Svi svjetski portali koji prate brazilsku jiu-jitsu i druge “grappling” discipline izvještavaju o heroini iz Brazila koja je zaustavila i imobilizirala lopova, sve do dolaska policije.

Čitav ovaj hrabar čin je zabilježen kamerom prolaznika, a 26-godišnja Patricia Melo je dospjela na naslovnice medija doslovno preko noći, piše Fight Site. Što se točno dogodilo?

Melo je prolazila ulicama svog grada Caxiasa do Sula na sjeveru Brazila, kada je vidjela čovjeka koji je istrčao iz prodavaonice čokolade i koji panično bježi od zaštitara koji radi u trgovini.

Reagirala je spontano, presrela je srednjovječnog muškarca, srušila ga na pod te u konačnici imobilizirala zahvatom gušenja – “rear naked choke”. Držala ga je uspješno sve do dolaska policije.

Brazilski mediji javljaju da se radi o djevojci koja ima plavi BJJ pojas i već ima iskustva u BJJ natjecanjima. Na UAEJJF službenoj web stranici je navedena kao natjecateljica iz Alliance BJJ obitelji, koja podružnicu ima i u Zagrebu (Black Dragon Alliance).

Linker
27. travanj 2024 00:41