StoryEditor
 REUTERS, Boris Kovačev / CROPIX
EMOTIVNI TRENUCI NA TRAVNJAKU

FOTO: NAJLJEPŠE SLAVLJE U ZAGRLJAJU NAJMILIJIH Odmah nakon povijesne pobjede Vatrenih u Sočiju, Modriću i Vidi u zagrljaj su potrčala njihova djeca

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 08. srpanj 2018. 10:36

Veliki psihološki doprinos svojim roditeljima da ispišu novu veličanstvenu stranicu sportske povijesti za Lijepu našu zasigurno su dala i djeca “vatrenih”, koja su utakmicu s Rusijom gledala na tribinama u Sočiju. 

Uz navijanje svojih najdražih navijača, nema sumnje da su naš kapetan Luka Modrić i Domagoj Vida dali sve od sebe kako bi Hrvatsku odveli u polufinale Svjetskog prvenstva.

Čim je počelo hrvatsko slavlje, u zagrljaj Luki Modriću potrčala su njegova djeca, sin Ivano i kći Ema, a Domagoju Vidi njegov sin David.

 

Nema sumnje, veličanstvena pobjeda za ulazak među četiri najbolje reprezentacije ostat će njihovoj djeci, ali i djeci diljem Hrvatske, zauvijek u sjećanju.

Modrić je nakon pobjede protiv Danske također slavio s djecom na travnjaku i fotografiju je objavio na Instagramu, a uz nju je pisalo: “Osjećaji, radost, sreća, ljubav, ponos...”.

 

Linker
22. kolovoz 2020 07:08