Branimir Boban / CROPIX
NOGOMETNI HEROJI

FOTO, VIDEO: SPEKTAKULARNI DOČEK KAKAV JE MOGUĆ SAMO U IMOTSKOM Gradske ulice zakrčene, svi su htjeli biti uz Rebića, Perišića, Strinića i ostale

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 18. srpanj 2018. 10:08

Iako su dan nakon veličanstvenog dočeka u Zagrebu oči javnosti bile usmjerene ponajprije na svečanosti koje su organizirane za dio Vatrenih u Splitu, Zadru, Varaždinu i Donjem Miholjcu, nimalo manje spektakularno nije bilo ni u Imotskom, čije su ulice u utorak navečer bile zakrčene nakon što su ondje stigli reprezentativci Ante Rebić, Ivan Perišić, Ivan Strinić, Lovre Kalinić i Filip Bradarić.

Doček na trgu u Imotskom bio je, kako pišu Imotske novine, veličanstven, vatren i fenomenalan. Preko deset tisuća ljudi zbilo se na trg i u okolne ulice. Svi su htjeli biti dio fenomenalnog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije i naših momaka.

Organizator dočeka je Grad Imotski, voditelj programa glumac Vedran Mlikota, a nogometne su heroje pjesmom ispratili Miroslav Škoro i Tamburaški sastav Dukati iz Širokog Brijega.

- Hvala vam što ste došli u ovako velikom broju, rekao je Rebić, koji se jedva čuo od frenetične atmosfere koja je vladala u Imotskom, piše Gol.hr.

Vatreni su u jednom trenutku i zajednički zapjevali sa Škorom.

 

Posebni slavljenik je Strinić koji je proslavio 31. rođendan. Nakon riječi zahvale, Ante Rebić je poveo rođendansku pjesmu za svog prijatelja Strinića.

FOTOGALERIJA: Doček Ante Rebića u Imotskom

 

Linker
17. siječanj 2021 22:09