Marko Todorov / CROPIX CROPIX
SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU

GOTOV JE NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI DINAMA I HRVATSKE NOGOMETNE LIGE! Dani Olmo nakon dramatičnih pregovora napustio pripreme i odlazi u novi klub

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. siječanj 2020. 11:20

Gotovo je! Dani Olmo danas je iz Rovinja otputovao za Zagreb, gdje će čekati mig kako bi krenuo na liječnički pregled i potpis ugovora s Leipzigom!

Dok ovo javljamo još nisu sređeni svi detalji posla, ali je praktički sve dogovoreno, Olmo nastavlja karijeru u Bundesligi. O transferu u Leipzig pisali smo ovih dana, španjolski reprezentativac želio je otići u Bundesligu, otvoreno je to na sastanku kazao i sportskom direktoru Zoranu Mamiću. Dolazi u vodeću momčad Bundeslige, kod mladog trenera Juliana Nagelsmanna, drži da će tu napraviti veliki iskorak u karijeri.

Kod odlaska Olmo nije želio davati izjave, što je i normalno, čeka da ugovor bude potpisan.

Inače, u posljednji trenutak, kad se zapravo već moglo naslutiti da će Olmo potpisati za Leipzig, javili su se Hertha i Bayer iz Leverkusena, koji su također željeli dovesti Olma, ali pregovori s Leipzigom već su bili u završnoj fazi, tako da se te opcije nisu posebno razmatrale.

Po onome što smo uspjeli saznati, svi detalji posla trebali bi biti završeni danas poslijepodne, a tada će se Dani uputiti u Njemačku.

Ukupna zarada Dinama s bonusima i postocima od budućih transfera trebala bi prema prvim informacijama iznositi oko 35 milijuna eura.

No, točnu cifru saznat ćemo u kasnijim satima kad se definitivno zgotovi posao između Modrih i Leipziga.

Linker
03. listopad 2023 01:03