Reuters / Albert Gea Livepic / REUTERS
ŠPANJOLCI SE RASPISALI

HOĆE LI OVO BITI NAJVEĆI TRANSFER LJETA? Europski velikan za 100 mil. eura dovodi jednog od najboljih na svijetu, moguća čak i spektakularna zamjena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2018. 13:15

Sjajni vratar Atletico Madrida, Jan Oblak mogao bi uskoro preseliti u Francusku i to u redove PSG-a. Već neko vrijeme mediji diljem Europe bave se ovim transferom, a čini se kako bi se nadolazećeg ljeta ova priča mogla i realizirati.

Zainteresiranost za sjajnog vratara u posljednje se vrijeme pokazao je i Arsenal, ali teško je za vjerovati kako Englezi mogu financijski parirati bogatim Parižanima. Već nekoliko sezona Slovenac briljira na vratima Madriđana u čije je redove 2014. godine stigao z Benfice za 16 milijuna eura. Po svojem dolasku bio je najskuplji vratar koji je stigao u La Ligu, a uskoro bi mogao postati i najskuplji vratar svih vremena.

Slovenac je prije dvije godine produžio ugovor s Atleticom do 2021. godine, a odštetna klauzula u ugovoru iznosi 100 milijuna eura. Ako je za vjerovati RCM Sportu, u PSG-u su navodno spremi aktivirati spomenutu klauzulu i dovesti ga na Park Prinčeva.

S druge strane španjolski AS je pisao o tome kako PSG nudi Atleticu u zamjenu za novac dva igrača, golmana Kevina Trappa i Javiera Pastorea (28). Ukoliko ne dođe do dogovora oko zamjene za igrče, Parižani će platiti 100 milijuna eura i naravno ako Oblak prihvati selidbu sve će biti riješeno.

Linker
18. travanj 2024 18:20