Michael Steele/Getty Images
PIŠU ENGLEZI

JOSE MOURINHO EKSPRESNO PRONAŠAO ALTERNATIVU ZA OZLIJEĐENOG KANEA!? U London stiže napadač koji je munjevito otpisan u redovima talijanskog diva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2020. 12:09

Prema navodima talijanskih, ali i engleskih medija u Tottenhamu su već praktički dogovorili transfer novog napadača i alternativu za ozlijeđenog Harryja Kanea.

Riječ je o poljskom igraču Milana Krzysztofu Piateku (24) koji bi navodno trebao proći liječnički pregled u Londonu u sljedećih 48 sati.

Prvotno se vjerovalo da bi Tottenham trebao dovesti Piateka na posudbu uz opciju trajnog otkupa ugovora, ali neki engleski mediji lansirali su drugačiju priču i tvrde da je dogovorena +odšteta od 28 milijuna eura, plus dodatnih 5 kroz bonuse, tako da Milan ne bi trebao financijski previše izgubiti na ovom poslu budući je Poljaka doveo u siječnju 2019. godine iz Genoe za 35 milijuna eura.

Činjenica je da se Tottenhamu Josea Mourinha žuri pronaći novog napadača budući će bez Kanea (ozljeda zadnje lože lijeve noge) biti sve do travnja.

VERONA, ITALY - SEPTEMBER 15:  Krzysztof Piatek of AC Milan  celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between Hellas Verona and AC Milan at Stadio Marcantonio Bentegodi on September 15, 2019 in Verona, Italy.  (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
Alessandro Sabattini/Getty Images
Krzysztof Piatek

Piatek je nakon 19 postignutih golova za Genou u 21q odigranoj utakmici došao do transfera u Milan za koji je potom zatresao mrežu 15 puta u 39 utakmica, što nije zadovoljilo čelnike slavnog kluba sa San Sira.

Dolaskom Zlatana Ibrahimovića Piatek je od udarne igle u Milanu naglo pao u drugi plan i čini se kako će Poljak na kraju ekspresno napustiti San Siro.

Linker
19. travanj 2024 22:11