SAVRŠENO SE RAZUMIJU

KALINIĆ U PRVOM INTERVJUU NAHVALIO LEGENDU 'Jako ga dobro poznajem i oduševljen sam što ćemo zajedno igrati, zajedno ćemo zabiti dosta golova!'

Nikola Kalinić stigao je u nedjelju i službeno iz Atletica u Romu na jednogodišnju posudbu, a u prvom razgovoru za službenu stranicu nije krio oduševljenje - povratkom u Italiju.
Piše: Vjekoslav PaunObjavljeno: 04. rujan 2019. 18:29

Talijanski klub i Hrvat dogovorili su uvjete još prije nekoliko dana, ali se čekalo da se finalizira prelazak Patricka Schick u redove Leipziga. Radi se o jednogodišnjoj posudbi s mogućnošću otkupa za 10 milijuna eura.

U razgovoru za službenu stranicu nahvalio je Edina Džeku, te je naglasio kako se veseli suradnji na nogometnom travnjaku...

"Edin je jedan od najboljih nogometaša na svojoj poziciji. Mislim da ćemo zajedno postići dosta golova.", rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Na temu Džeke još dodao:

"Poznajem ga jako dobro i oduševljen sam što ćemo zajedno igrati. Ove godine možemo napraviti sjajne stvari u Serie A i u Europskoj ligi."

Kalinić je proteklu sezonu proveo u redovima Atletico Madrida, za koji je nastupio ukupno 24 puta i pritom postigao četiri pogotka te upisao jednu asistenciju.

Osim za madridski klub, hrvatski napadač je u karijeri još igrao za Hajduk, Istru, Šibenik, Blackburn, Dnipro, Fiorentinu i Milan.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group G - AS Roma v CSKA Moscow - Stadio Olimpico, Rome, Italy - October 23, 2018   Roma's Edin Dzeko celebrates with Lorenzo Pellegrini after scoring their first goal    REUTERS/Tony Gentile
REUTERS

Linker
25. travanj 2024 15:00