Lovre Kalinić
 Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
NAPOKON DOBRE VIJESTI

KONAČNO JE SVANULO I LOVRI KALINIĆU Hrvatski reprezentativni vratar izlazak iz najtežeg razdoblja u karijeri tražit će u Francuskoj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2020. 12:52

Francuski mediji, napose oni bliski redovima tamošnjeg prvoligaša Toulousea pišu kako je klub vrlo blizu konačnog dogovora oko transfera Lovre Kalinića. Prema njihovim navodima, Kalinić je već bio u klubu ove nedjelje kako bi se stvari formalizirale, ali službenog podatka o završetku posla još uvijek nema.

Podsjetimo, vratar hrvatske nogometne reprezentacije uopće nije u planovima struke u Aston Villi, koja zbog viška vratara šalje Kalinića na posudbu do kraja sezone. Ona bi, ukoliko se ostvari bila od vitalnog značenja za Kalinića, ali i hrvatsku reprezentaciju uoči EURA nadolazećeg ljeta.

Trenutni prvi vratar Toulousea, Baptiste Reynet ne brani dobro u zadnje vrijeme. Klub je zadnji na ljestvici francuskog prvenstva, a kap koja je prelila čašu dogodila se na utakmici zadnjeg odigranog kola Le Championata. Toulouse je na svom stadionu izgubio od Bresta s 5:2, a vratar Reynet našao se pod velikim udarom kritika navijača.

Također, za Kalinićeve je usluge zainteresiran aktualni belgijski prvak Genk. Trenutno šestoplasirana momčad belgijske Jupiler lige u potrazi je za vratarskim rješenjem. Zasad je međutim, Toulouse u prednosti za dovođenje 29-godišnjeg Splićanina.

Linker
23. travanj 2024 16:30