DAMIR SKOMRLJ Cropix
VELIKI POVRATAK KOŠARKE

Evo gdje možete gledati Hrvatsku na Eurobasketu, odmah nas čeka poslastica, spektakularni obračun!

Hrvatska i Grčka će danas u 17 sati odmjeriti snage u skupini C ovogodišnjeg Eurobasketa
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2022. 10:29

Hrvatska košarkaška reprezentacija danas u 17 igra svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Eurobasketu. Protivnik je Grčka koja je, uz domaćina Italiju, jedan od najtežih suparnika u skupini C.

"Već smo dugo zajedno, atmosfera je dobra. Bitno je da smo odradili te dvije utakmice na najbolji mogući način. No, nije lako. Ovdje nas u prvom kolu čeka Grčka, sjajna ekipa i najteži mogući protivnik. Vidim da su dečki maksimalno fokusirani i spremni i nadam se da ćemo, prije svega, igrati dobru košarku, biti hrabri i, na kraju krajeva, polučiti dobar rezultat", rekao je izbornik Damir Mulaomerović pa dodao:

"Sigurno nije lako na otvaranju igrati protiv jednog od najjačih protivnika, no jednostavno je tako. Bit će dosta naporno, velika potrošnja, utakmice dan za danom i to ćemo morati balansirati i što se tiče fizičke pripreme i umora igrača. O Grčkoj ne treba puno trošiti riječi – sjajan trener, sjajna ekipa. Maksimalno smo se pripremili, napravili dobar scouting, iako ne znamo u kojem će točno sastavu izaći jer imaju neke probleme s ozljedama pa će ovdje doći s 14 igrača. Prema nekim informacijama, 12 će odrediti u zadnji čas. Vidjet ćemo, idemo igrati i što bolje prezentirati našu košarku i pokušati pobijediti", poručio je nedavno izbornik.

Susret Hrvatske i Grčke moći ćete pratiti na Sportklubu i Drugom programu Hrvatske televizije uz direktan tekstualni prijenos uživo na portalu Sportskih novosti.

Linker
19. travanj 2024 20:50