AP
NBA LIGA

Cavaliersi predstavili Irvinga

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 25. lipanj 2011. 12:27

Cleveland Cavaliersi ponosno su predstavili 19-godišnjeg razigravača Kyriea Irvinga, prvog picka ovogodišnjeg NBA drafta.

Tijekom 20-minutnog ispitivanja novinara donedavni igrač Dukea pokazao je smirenost i samopouzdanje, a uz njega je predstavljen i krilni igrač Tristan Thompson, kojeg su Cavsi uzeli kao četvrti izbor drafta.

- Nakon što su prozvali moje ime htio sam grliti svog oca deset minuta, znajući koliko je napornog rada trebalo da bi došlo do ovog trenutka – rekao je između ostalog Irving, koji će u novom klubu nositi dres s brojem 15.

Lokalni mediji zaključuju kako je Cleveland dobio novu veliku zvijezdu, ali jednu koja je bitno drugačija od njihove prošle LeBrona Jamesa, "bez tetovaža, multimilijunskih sponzorskih ugovora, nadimaka i velikih najava".

- On je nešto posebno – zaključio je trener Cavaliersa Byron Scott, dok je otac talentiranog košarkaša Drederick Irving poručio:

- Dobili ste premiju, a ne kažem to samo jer sam mu otac. On je jedna posve druga brzina koju još niste vidjeli. Poseban je momak.

Linker
29. rujan 2024 20:19