REUTERS
SP U KINI

DVIJE REPREZENTACIJE KOMPLETIRALE KADROVE I NADAJU SE ČUDU Rusima otpala četiri najbolja igrača, a onda je morao otkazati i centar CSKA

Momčad Sergeja Bazareviča ovisit će o inspiraciji Nikite Kurbanova.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 23. kolovoz 2019. 11:57

Izbornik Novog Zelanda Paul Henare odredio je reprezentaciju koja će igrati na SP u Kini. Novi Zeland nalazi se u teškoj skupini, zajedno s Brazilom, Grčkom i Crnom Gorom, a ovo su ljudi Tall Blacksa koji će pokušati stići do malog čuda, što bi bio plasman u drugi krug SP-a: Tom Abercrombie, Finn Delany, Isaac Fotu, Shea Ili, Jarrod Kenny, Rob Loe, Jordan Ngatai, Alex Pledger, Ethan Rusbatch, Tohi Smith-Milner, Corey Webster i Tai Webster.

S druge strane, ruski kadar su krojile ozljede Alekseja Šveda, Timofeja Mozgova, Dimitrija Kulagina i Dimitrija Hvostova te su samim time šanse momčadi kojom ravna Sergej Bazarevič svedene na minimum. Novi problem stigao je s ozljedom Joela Bolomboya, centra CSKA.

Ni on neće u Kinu, pa je Bazerevič ostao s ovim igračima na rosteru: Jevgenij Baburin, Vitalij Fridzon, Mihail Kulagin, Grigorij Motovilov, Aleksander Platunov, Andrej Sopin, Semen Antonov, Andrej Vorontsevič, Nikita Kurbanov, Nikita Balašov, Andrej Zubkov, Sergej Karašev, Jevgenij Valiev, Artem Zabelin i Vladimir Ivlev.

Linker
19. travanj 2024 21:07