Magic Johnson
 SD/čITATELJ
ZVIJEZDA NA GODIŠNJEM

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena stigao u Split s mega jahtom koja je mamila poglede

Jadranom će ploviti morskom ljepoticom dugom 85,6 metara i vrijednom oko 150 milijuna američkih dolara
Piše: Slobodna Dalmacija/Objavljeno: 02. kolovoz 2020. 10:58

 

Earvin Magic Johnson, najpoznatiji broj 32 svjetske košarke te jedan od najvećih, najboljih i najatraktivnijih košarkaša u NBA ligi i općenito svjetskoj košarci svih vremena, stigao je u Split.

Zaštitni znak proslavljenih Los Angeles Lakersa odlučio je sa svojim prijateljima i obitelji jedan dio svoga ljetnog odmora provesti u Hrvatskoj, a da je to tako pokazuje i mega jahta "Aquila", morska ljepotica duga 85,6 metara i vrijedna oko 150 milijuna američkih dolara, na koju se Magic ukrcao i s kojom će ploviti Jadranom.

U petak se Splitom proširila vijest kako u jedan poznati splitski restoran oko 20 sati dolazi "Mister Zrak", odnosno Michael Jordan, vjerojatno najveći košarkaš koji je šetao zemljinom kuglom i zaštitni znak Chicago Bullsa. Stoga su se u predviđeno vrijeme sjatili fotoreporteri i novinari kako bi ovjekovječili tu povijesnu fotografiju. No, od fotografije nije bilo ništa, jer se Air Jordan nije pojavio u "dogovoreno" vrijeme na "dogovorenom" mjestu.

Samo sat-dva vremena nakon toga došla je informacija kako je prva vijest pogrešna i kako u Split ne dolazi Air Mike, već Magic Johnson.

I na koncu se ta vijest pokazala točnom, a da bi je još više prisnažili kao dodatak tekstu imamo i fotografije slavnog košarkaša kojeg su ispred Aquile fotografirali Nina i Mario, djelatnici "Madura", poznatog caffea na Zapadnoj obali, ispred kojeg se privezuju upravo ovakve mega jahte.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE

Linker
07. veljača 2021 18:26