GABRIEL MACHADO Agif Via Afp
POGLEDAJTE NJEGOVU PORUKU

VIDEO: Aco Petrović nakon četiri godine napustio klupu Brazila! ‘Odlazim s boli u srcu...‘

‘Puno sam o tome razmišljao u posljednjih 10-15 dana, a odluku sam donio tijekom jutarnje šetnje‘
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2021. 10:05

Aco Petrović prelomio je i odlučio napustiti klupu Brazila. Hrvatski trener proveo je četiri godine na klupi ove južnoameričke reprezentacije, a konačnu odluku donio je još u ponedjeljak tijekom jedne od svojih uobičajenih jutarnjih šetnji.

"Nakon četiri predivne godine, mislim da je vrijeme za odlazak. Odlazim s boli u srcu jer se nismo kvalificirali na Olimpijske igre. Mislim da je vrijeme za novo poglavlje brazilske košarke. Želim svu sreću Savezu, igračima, tehničkom osoblju, navijačima, svima. Ovdje imam velike prijatelje, bile su ovo četiri nezaboravne godine. Hvala vam svima i sretno u budućnosti", poručio je Aco preko video-poruke na Instagramu.

"Puno sam o tome razmišljao u posljednjih 10-15 dana, a u ponedjeljak sam tijekom svoje uobičajene jutarnje šetnje donio odluku. Nazvao sam predsjednika Brazilskog saveza i obrazložio svoj izbor. Razumjeli su me", glasilo je Acino objašnjenje za Il Resto del Carlino, s kojeg je izjave prenio portal Sportando.

Hrvatski košarkaški stručnjak tako će od sada pa nadalje biti koncentriran isključivo na rad u talijanskom Pesaru na čiju je klupu sjeo još prije dva mjeseca. Riječ je o klubu u kojemu je Petrović igrao u sezoni 1987./88., a s kojim ga od tada vežu dobri odnosi.

Linker
25. travanj 2024 19:06