VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO

Pet godina kasnije - ista priča! Saznajemo zašto od Hezonje ponovno nismo mogli čuti ni riječ

U Riju je bio jedini od stotinjak HR sportaša koji nije za medije dao niti jednu jedinu izjavu
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 04. srpanj 2021. 15:46

Nakon sve sile prepucavanja, objava po društvenim mrežama, gluhih telefona i svega čega već ne, Mario Hezonja se nakon pet godina pojavio u reprezentativnom dresu.

Doduše, o tome što on misli, kakva su mu zapažanja, što se događalo u međuvremenu, što kvragu misli o svojim igrama i igrama cijele momčadi, od Hezonje niste mogli čuti. Kao što je to bio slučaj, recimo, na Igrama u Riju 2016. kad je on bio jedini od stotinjak hrvatskih sportaša tamo koji nije za medije dao niti jednu jedinu izjavu.

Ne za medije, da budemo precizniji, nego za sve Hrvate koji bi voljeli čuti što o svemu misli jedan od najtalentiranijih ljudi koje je Hrvatska ikada imala u ovom sportu.

Tako je bilo i u Splitu. Doduše, i prije Splita na cijelim pripremama. Zamoljeni smo već na pripremama u Opatiji da Hezonju preskočimo u odabiru igrača od kojih tražimo izjave ili s njima radimo intervjue.

Nije se ništa promijenilo niti u Splitu, štoviše kako smo saznali, HKS je na FIBA-u uputio zamolbu da se Mario Hezonja ne dovodi u zonu za davanje izjava, kao niti na službene presice. Očito je tako želio - Mario Hezonja.

Sad, je li sve to skupa pomoglo ili nije - procijenite sami.

image
VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

Linker
20. travanj 2024 15:22