StoryEditor
Michael Jordan
 FRANCK FIFE/AFP
Bivši suigrač napao Jordana

‘Laž, laž, laž. Kaže da sam ja cinkaroš, a 35 godina kasnije priča o svojoj rookie sezoni...‘

Grantu je najviše zasmetalo što ga je Jordan prikazao ‘cinkaroša koji je informacije iz svlačionice
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2020. 11:02

Horace Grant, član Chicago Bullsa između 1987. i 1994. godine, jedan je od onih nezadovoljnika prikazanim u 'Posljednjem plesu' Michaela Jordana.

Grantu je najviše zasmetalo što ga je Jordan prikazao 'cinkaroša koji je informacije iz svlačionice dao novinaru Samu Smithu za njegovu knjigu 'The Jordan Rules' u kojima se nalaze neki detalji koji Gospodinu Zraku ne služe na čast.

"Laž, laž, laž. Ako mi MJ nešto zamjera onda to trebamo riješiti kao muškarci i razgovarati o tome. On izlazi s tim lažima da sam ja bio izvor za knjigu. Sam i ja smo bili i ostali veliki prijatelji, ali svlačionica je sveta i nikad ne bih iznosio nešto što se tamo događalo", objasnio je Grant za ESPN.

Grant tu nije stao.

"Kaže da sam ja cinkaroš, a on 35 godina kasnije priča o svojoj rookie sezoni, kako je u sobi suigrača vidio kokain, travu i žene. Zašto bi to dovraga sad spominjao. Aako je netko cinkaroš, onda je to on", dodao je Grant.

Imao je Grant kritika i na Jordanovo ophođenje prema suigračima, ali kaže da mu je on uvijek odgovorio na provokacije.

"Mislio je da može dominirati i na meni, ali gadno se prevario. Kada god me napao, ja sam mu uzvratio. Ali kad se sjetim što je radio Willu Perdueu, Steveu Kerru i mladom Scottu Burrellu, srce ti puca", zaključio je Grant.

Linker
03. lipanj 2020 18:38