Kyrie Irving

 MADDIE MEYER Getty Images Via Afp
‘MALI OD SKANDALA‘

Na redu je razmjena sezone! Glasine Amerikanaca su se obistinile, Luki Dončiću stiže Kyrie Irving

Za njega će ovo biti četvrti klub u najjačoj ligi svijeta, a poznato je i tko će u suprotnom smjeru
Piše: HINAObjavljeno: 05. veljača 2023. 21:38

Kako objavljuje jedan dio američkih medija Kyrie Irving, NBA zvijezda koja trenutačno nosi dres Brooklyn Netsa, karijeru će nastaviti u Dallasu.

Službeno još nije potvrđen posao između ova dva kluba, no navodi se kako će Irving ubuduće biti najveća pomoć Slovencu Luki Dončiću u Dallasu, dok u suprotnom smjeru sele Spencer Dinwiddie i Dorian Finney-Smith. Isto tako, Dallas će Brooklynu proslijediti i nekoliko izbora u prvoj i drugoj rundi drafta.

Posljednjih dana se glasno govorilo o odlasku Irvinga iz Brooklyna te bi, potvrdile su ove informacije, 30-godišnji Irving zaigrao u četvrtom NBA klubu. Karijeru je počeo u Clevelandu, s kojim je postao i NBA prvak 2016. godine, a potom je od 2017. do 2019. godine igrao za Boston i nakon toga u Brooklynu.

U karijeri je Irving osam puta zaigrao na All Star utakmici, bio je MVP te utakmice 2014., a dvije godine ranije je ponio epitet najboljeg novaka NBA lige.

U vrijeme pandemije koronavirusa bio je najžešći protivnik cijepljenja zbog čega je propustio i kratki dio karijere, a vrlo često je zbog svog karaktera bio u epicentru raznih manjih i većih skandala tijekom karijere.

Linker
25. travanj 2024 09:45