Za Ivicu Zubca je završila sezone

 HARRY HOW Afp
VEČER PREOKRETA

Poznati su svi sudionici NBA dogiravanja, za Ivicu Zupca nakon dramatične večeri završila sezona

Ove godine neće biti dogiravanja u Los Angelesu jer su nakon Lakersa otpali i Clippersi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2022. 08:59

Poznati su svi sudionici doigravanja u NBA ligi, a ove godine neće ga biti u Los Angelesu nakon što su Lakersi otpali još u regularnom dijelu, a Clippersi upisali dva poraza u play-inu. Clppersi protiv New Orleans Pelicansa nisu mogli računati na Paula Georgea koji je na dan utakmice bio pozitivan na koronavirus.

Pelicansi su iskoristili izostanke kod Clippersa i pobijedili sa 105:101. Ivica Zubac ja na parketu proveo 13 minuta i ubacio osam poena uz četiri skoka. Najbolji kod pobjedničke ekipe bili su Brandon Ingram s 30 poena, šest skokova i jednako toliko asistencija, CJ McCollum s 19 i Larry Nance s 14 poena i 16 skokova.

Kod Clippersa su najbolji bili Marcus Morris koji je upisao 27 poena i devet skokova i Reggie Jackson koji je također došao do 27 poena uz koje je imao i osam asistencija.

Atalanta Hawksi su doigravanje izborili velikim preokretom u drugom dijelu protiv Cavaliersa u Cleveladnu. Domaćin je odlično otvorio utakmicu i u uvodnim minutama se činilo kao da će pregaziti Hawkse, ali oni su uspjeli održati pristojan rezultat, a onda u drugom poluvremenu stisnuli i na kraju preokrenuli sve i slavili sa 107:101.

Trae Young je imao 38 poena i devet asistencija, a Bogdan Bogranović upisao 19 poena i pet skokova. U redovima domaćina najbolji je bio Lauri Markkanen sa 26 poena i osam skokova, a slijedi ga Darius Garland koji je ubacio 21 i upisao devet asistencija.

Rezultati:

LA Clippers - New Orleans Pelicans 101:105

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 101:107

Parovi play-offa:

Miami Heat - Atlanta Hawks

Philadelphia 76ers - Toronto Raptors

Milawukee Bucks - Chicago Bulls

Boston Celtics - Brooklyn Nets

Phoenix Suns - New Orleans Pelicans

Dallas Mavericks - Utah Jazz

Golden State Warriors - Denver Nuggets

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves

Linker
18. travanj 2024 14:17