MANJE CIJENE, VIŠE UŠTEDE

Snižendan: Omiljeni praznik super cijena i ove godine u Lidlu

Alesto - mješavina voća i orašastih plodova

U četvrtak, 26. 11. 2020., u Lidlovim poslovnicama očekuje vas Snižendan, sada već tradicionalan praznik super cijena koji donosi mnoštvo proizvoda po povoljnim cijenama.

Od kućanskih aparata koje nudi robna marka Silvercrest, izdvajamo ručni usisavač za mokro i suho usisavanje te kvalitetno sušilo za kosu. Oba su proizvoda snižena za čak 50 %. Alat koji će u ponudi biti po super sniženim cijenama uključuje proizvode robne marke Parkside. Na popustu od čak 51 % bit će Meradiso posteljina – kvalitetne jastučnice i navlake za pokrivače s visokim udjelom pamuka.

image
Marediso posteljina

Od prehrambenih proizvoda, u super sniženom asortimanu naći će se nešto za svačiji ukus – knedle sa šljivama, komadići tune, poličan ili paprika salama XXL, dimljeni losos… Ljubitelji slatkog također mogu zgrabiti super priliku: Bajadera će biti snižena 28 %, Milka čokolade 39 %, Fin Carré mliječna čokolada s cijelim lješnjacima 40 %, a Alesto mješavina orašastih plodova i voća čak 49 %.

image
Dimljeni losos
Lidl

Uživajte u Snižendanu – čitavu ponudu koja traje od četvrtka, 26.11. pa do isteka zaliha, potražite u vama najbližoj Lidlovoj trgovini!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:44