Andy Lyons Getty Images
KAKAV POTEZ

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE BOGDANOVIĆ SA SIRENOM ZALEDIO TEKSAS 'Čim sam ispustio loptu znao sam da je dobra! Velika je stvar što su mi vjerovali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2020. 09:11

U noći dodijele nagrada američke filmske akademije, u noći Oscara, jednom je hrvatskom košarkašu za rukom pošlo režirati i izvesti - filmski potez. Nakon loše utakmice koju je odigrao za svoj Utah Jazz protiv Houstona, Bojan Bogdanović na koncu je zabio tricu za pobjedu svoje momčadi rezultatom 114:113.

Trener Utah Jazza Quin Snyder nacrtao je posljednju akciju utakmice za njega, a od ubacivanja lopte sa strane Inglesa do koša prošlo je svega nešto više od sekunde.

Do posljednjeg trenutka utakmice Bogdanović je imao svega pet poena i samo jedan pogođeni šut iz igre u pet pokušaja. Ipak, to ga nije obeshrabrilo da uzme u ruke ključnu loptu i zabije ekstremno tešku tricu za slavlje svog kluba.

- Akcija je bila napravljena za mene da šutnem tricu. Velika je stvar to što su mi vjerovali da ću pogoditi taj šut nakon ovakve utakmice", rekao je Bogdanović, koji je postao prvi čovjek u NBA ligi s dva "buzzer-beatera" za pobjedu ove sezone.

- Dvojica su bila na meni. U prvom trenutku pomislio sam da će me blokirati ili faulirati, ali čim sam ispustio loptu, znao sam da je dobra", rekao je Bojan.

Linker
19. travanj 2024 15:53