Verunica i Dino Rađa
 SCREENSHOT: FACEBOOK
‘ADIO, LEGENDO‘

Potresni oproštaj Dina Rađe od preminulog prijatelja: Uđeš u dvoranu punu ka šipak, a vidiš samo njega..

‘I onda se umiša ovi usrani virus, odgodija prikazivanje i moj Enzi nije stiga pogledat film...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2020. 14:06

Dino Rađa danas se na Facebooku oprostio od dragog prijatelja. Sve je objasnio velikan hrvatske košarke u emotivnom prisjećanju na jednog posebnog navijača i prijatelja, svaka riječ je suvišna.

"Adio legendo.

Uđeš u dvoranu punu ka šipak. 3-4 iljade svita a ti vidiš samo jednog. Očale ka dna od boce, dere se cilo vrime, vriđa suce, beštima, maše rukama i ne prestaje cilu utakmicu. Ja umiren od smija. Pitan koji je ovo. A ne znaš? To ti je Verunica. Najpoznatiji navijač Zadra i još poznatiji ribar.

Tako smo se mi družili godinu dana, a da nikad kavu nismo popili. Samo san se smija njegovin pizdarijama, a on (nadan se) gušta u mojoj igri. Tamo negdi prid ovu usranu 2020-u zove mene Hege i kaže da je Verunica teško bolestan i da bi popija kavu. Nađemo se na pumpi na autoputu. Smijali se uru vrimena. Prepričavali događaje tu godinu dana i dogovorili se da će on doć u prvi red na promociju mog filma, a da ću ja doć u njega na specijalni rižot s plodovima mora.

I onda se umiša ovi usrani virus, odgodija prikazivanje i moj Enzi nije stiga pogledat film. Bolest je bila jača. Zato stari moj večeras u 9 uri ću samo za tebe pustit na kompjuteru pa ti lipo sam u miru baci oko. Samo mi se nemoj javljat da ne poseren gaće od straja. Počivaj u miru."

Linker
16. travanj 2024 13:24