REUTERS
LIJEPE RIJEČI

MESSI PRIZNAO DA NAKON RONALDOVA ODLASKA VIŠE NIŠTA NIJE ISTO 'Bilo bi lijepo da je još uvijek ovdje, nas dvojica smo posebna kategorija...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 10:28

Devet dugih sezona trajalo je rivalstvo između Lionela Messija i Cristiana Ronalda na španjolskoj nogometnoj sceni. Kada je prošlog ljeto Ronaldo za 113 milijuna eura prešao iz Reala u Juventus nastala je praznina za koju su svi znali da će je biti teško ispuniti...

S time se slaže i sam Messi koji je prije nekoliko dana dao intervju radio postaji Club947FM i progovorio o tome što je Ronaldov odlazak značio iz njegove perspektive.

- Bilo je lijepo igrati protiv Ronalda, čak i kada je to bilo teško. Uživao sam u tome što sam osvajao trofeje dok je on bio u Madridu. Bilo bi lijepo da je još uvijek ovdje, rekao je Messi.

Genijalni Argentinac također je prokomentirao i Ronaldov dosadašnji boravak u Juventusu za koji je u 36 utakmica postigao 24 gola.

- Jako poštujem Juventus. Mislim da je riječ o jakoj momčadi s odličnim igračima. S dolaskom Ronalda samo su postali još bolji. Pobjeda nad Atleticom u Ligi prvaka bila im je veliki poticaj, nadam se da će se nešto slično dogoditi i nama, kazao je Messi koji je odgovarao i na pitanja o tome koga smatra najboljim igračem svijeta:

- Danas postoji puno dobrih igrača: Neymar, Suarez, Mbappé, Hazard. Bilo tko od njih mogao bi biti najbolji igrač na svijetu. Ali Ronaldo ne pripada toj grupi, on i ja smo posebna kategorije.

Linker
20. travanj 2024 04:14