Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images
PIŠE KICKER

NAJBOLJI MOGUĆI SCENARIJ ZA PERIŠIĆA U Interu na njega ne računaju, a velikan se predomislio i spreman je iskeširati između 20 i 25 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2020. 18:10

Prema navodima njemačkih medija u Bayernu ozbiljno razmišljaju o trajnom otkupu ugovora Ivana Perišića od milanskog Intera po isteku njegove posudbe u lipnju.

Perišić je stigao u Bayern prošlog ljeta u periodu dok je na trenerskoj klupi još sjedio Niko Kovač. Novi trener 'Neerazzurra' Antonio Conte nije ga vidio u svom 3-5-2 sustavu, a dolaskom u Bayern jako se dobro snašao. Upisao je 4 gola i 5 asistencija u 15 bundesligaških susreta prije frakture gležnja zbog koje je trenutno izvan pogona.

Ugledni njemački tjednik Kicker javlja kako u Bayernu prvotno nisu razmišljali o trajnom otkupu ugovora 31-godišnjeg Hrvata, ali su se u međuvremenu predomislili.

"Bayern će odlučiti hoće li dovesti još jednog krilnog napadača s obzirom na to da je Coman sklon ozljedama ili će u iduću sezonu ući s Gnabryjem, Comanom, Perišićem i jednim mladim talentom", piše Kicker.

Bayern je Perišićevu jednogodišnju posudbu platio 5 milijuna eura, a Hrvatov trajni otkup koštao bi klub dodatnih 20 do 25 milijuna eura, otkrivaju Nijemci.

Linker
19. travanj 2024 00:43