Bongarts/Getty Images
NIJEMAC NE PRESTAJE

NAJVEĆI PROTIVNIK NIKE KOVAČA NAPAO OTROVNIJE NO IKAD: 'Kakav je trener? Pa kao žena koja vas pošalje u trgovinu bez jasnih uputa što treba kupiti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2020. 16:37

Hansi Flick dobio je povjerenje Bayerna do kraja sezone, imat će priliku zacementirati se na toj poziciji, no još uvijek spominje se i Niko Kovač, a čini se posebno je na "meti" jednog igrača...

Thomas Müller otvoreno je zaprijetio odlaskom iz kluba, slao je Bildu informacije iz svlačionice, na sve je moguće način "rovario" protiv Kovača i na kraju je i uspio. U deset nastupa pod Flickom tri gola je zabio i čak sedam ih namjestio, a na Bayernovim zimskim pripremama u Dohi ovako je odgovorio na novinarsko pitanje koja je razlika između Kovača i Flicka:

"Ako vas žena pošalje u dućan s uputama što da kupite, onda znate točno što ćete tamo uzeti i donijeti kući. Ali kada vam ne da jasne upute, uhvatit ćete se kako buljite u police s velikim rizikom da kada se vratite doma, večera neće biti tako dobra kao što bi trebala biti."

Flick je bio asistent njemačkom izborniku Löwu, pa Kovaču u Bayernu i sad je konačno dočekao svoju priliku. Sjajno se snalazi, a čini se ima i podršku igrača. Imao ju je i Kovač u prvim tjednima, mjesecima, uostalom osigurao je dva trofeja, no kasnije su se, dolaskom loših rezultata, stvari preokrenule.

Ove izjave objavio je inače Daniel Rathjen, novinar Eurosporta, a koji je na pripremama s Bayernom u Kataru...

Linker
19. travanj 2024 19:31