Reuters/John Sibley
REPREZENTACIJA

NEMA STRAHA ZA NASLJEDNIKE, ON JE PRAVA BUDUĆNOST VATRENIH Izbornik Zlatko Dalić objasnio koji je jedan jedini peh Nikole Vlašića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2018. 17:55

Nikola Vlašić jučer je po drugi put ove sezone izabran za igrača mjeseca u ruskoj Premier ligi. Gotovo četiri i pol tisuće glasača (29%) dalo je glas hrvatskom veznjaku, tako da je iza sebe uvjerljivo ostavio Jegora Sorokina iz Zenita (20%).

Vlašiću je ovu prestižnu nagradu osvojio i u rujnu, te je tako postao jedini koji je u dva mjeseca bio najbolji u ligi. U kolovozu najbolji je bio Artem Dzjuba, u listopadu njegov suigrač Fedor Čalov, a u studenome Sebastian Driussi.

Vlašić nakon prelaska u CSKA općenito oduševljava svojim igrama - u 20 nastupa za rusku momčad upisao sedam golova i četiri asistencije, a polako postaje i član prve momčadi Vatrenih.

Njegovu sjajnu polusezonu prokomentirao je za Planetsport i izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

"Napravio je sjajan iskorak u Rusiji i neupitno je da u njemu imamo igrača koji može biti jedan od stožernih igrača reprezentacije. Nikola ima mali peh da na njegovoj poziciji trenutačno imamo Modrića i Rakitića, ali postoje i druge pozicije na kojima on može kvalitetno odigrati", objasnio je Dalić u komentaru za Planetsport.

Linker
19. travanj 2024 20:00