MIGUEL MEDINA AFP
U SREDIŠTU ZBIVANJA

NI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ IM NIJE POMOGAO, TRENER OBJASNIO ŠTO SE DOGODILO U NOVOM RAZOČARANJU ZA NAVIJAČE 'Ibra je centarfor, moramo vidjeti što sada...'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. siječanj 2020. 12:10

Milanovi su navijači doživjeli još jedno razočaranje, njihova momčad na Tri kralja je remizirala sa Sampdorijom.

Trebala je to biti nogometna svečanost zbog povratka Zlatana Ibrahimovića, on je pak trebao osigurati efikasniji napad Rossonera.

Završilo je bez golova, iako je Milan bio dominantniji. No, trebat će Pioliju i njegovim igračima još neko vrijeme kako bi način igre prilagodili novoj realnosti s Ibrom u središtu zbivanja.

- Još moramo proučavati i razvijati način na koji ćemo s njim igrati prema naprijed. Najvažnija stvar u nogometnoj momčadi jest da je lopta kod igrača s najvećom kvalitetom. Ibra je centarfor, vidjet ćemo hoćemo li ga koristiti samog ili s još jednim napadačem uz njega. Mogao bi igrati uz Piateka, ali trebat ćemo pravu ravnotežu i karakteristike kako bi sve to funkcioniralo zajedno - rekao je trener Stefano Pioli.

Došao je Ibrahimović, no je li potrebno još novih igrača? Možda u veznom redu?

- Vjerujem da Milan ima vezne igrače pravih karakteristika i kvaliteta. Imali smo neke dobre utakmice, a problem je u tome što im trenutačno nedostaje samopouzdanja - smatra Pioli.

Linker
25. travanj 2024 19:16