Foto: Davorin Olivari
POSTALI VELIKA ATRAKCIJA

NIKOME NIJE BILO JASNO ŠTO SE DOGAĐA! IZ AUTOBUSA SU POČELI IZLAZITI TETOVIRANI TIPOVI Okružila ih policija, ali su se uspjeli probiti do Rive!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 09. listopad 2019. 17:27

Dok smo tražili navijače, prema Rivi se spustio autobus mađarskih registracija. Odmah su ga okružili policajci, skupilo se još i dosta turista, valjda nikome nije bilo jasno što se događa. Kada su se otvorila vrata busa, počeli su izlaziti tetovirani tipovi izbrijanih glava, uglavnom u crnim majicama.

To su očito bili navijači ultrasi iz Mađarske, no kako su uspjeli doći nadomak Rive, ne znamo, možda ih je ipak dopratila policija. To nismo mogli vidjeti. Uglavnom, okupljali su se oko autobusa, oko njih se naglo stvorio prsten policajaca, a onda ih je Marmontovom ulicom poveo prema Rivi, da bi onda u jednom trenutku skrenuli na lijevu, u neku usku ulicu, više ih nismo pratili. Uglavnom, mađarski navijači bili su velika atrakcija, radilo se uglavnom o mladim momcima.

Vrsaljko posjetio Vatrene

Vatrene je u srijedu, nakon ručka, u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani posjetio Šime Vrsaljko koji se oporavlja od ozljede.

U Belgiji je operirao križni ligament, ali još nije u prilici zaigrati. Iako je osiguranje jako, u svakom času u hotelu su četvorica zaštitara Sokol Marića, a oko njega i u njemu i policija, nije zatvoren, nije zakupljen samo za reprezentaciju. Zato se na istoj lokaciji nalaze i turisti, gosti koji su, i ne znajući za Vatrene, uplatili aranžmane. Neki su to iskoristili kako bi se fotografirali s igračima, a posebno je na udaru bio Luka Modrić. Ne čudi, u velikom postotku radi se o strancima, među njima neki su jedino i prepoznali Modrića.

Ozračje u nacionalnoj vrsti je mirno, iako svi jedva čekaju utakmicu. Previše su veliki dvoboja odigrali da bi dan prije susreta bili nervozni.
Hrvatska će protiv Mađarske igrati u crnim dresovima, a jednako je odlučeno i za Cardiff. Mađari bi trebali biti bijeli. No, crveni ili bijeli, kako god, Vatreni ne mogu izaći u "kockastoj" garnituri koja sadrži te dvije boje.

Linker
19. travanj 2024 18:29