StoryEditor
 Bongarts/Getty Images
KOVAČ MU POSLAO PORUKU

NJEMAČKI MEDIJI: LEGENDA BAYERNA BJEŽI IZ KLUBA ZBOG KOVAČA Hrvatski trener razbjesnio je slavnog igrača koji mu nije oprostio jednu rečenicu

Thomas Müller je od svoje 10. godine u Bayernu. Objavio je da ga napušta u siječnju...
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2019. 13:16

"Degradirao ga je i stavio među rezerve. Ali presudila je samo jedna izjava Nike Kovača", tako će Sport Bild na temu Thomasa Müllera koji nakon 20 godina napušta Bayern.

Vijest je potvrdio Bild u srijedu ujutro.

"Müller je zatražio odlazak iz kluba čiji je simbol i za koji je igrao dulje nego itko u povijesti. Bio uvjeren da će ostati u Bayernu do kraja ugovora, do ljeta 2021., ali sada je gotovo.", piše njemački portal.

 

Od svoje 10. godine igrao je za Bayern, posebno emotivno to naglašava Sport Bild, no jedna izjava Nike Kovača utjecala je na oproštaj - legende.

"Ako bude potrebe, sigurno će dobiti svoje minute", poručio mu je Niko Kovač sa službene press konferencije.

"Nije to protumačio na najbolji mogući način, već na to gleda kao na opciju da će minute dobiti jedino u slučaju ako su svi "na bolovanju", tumači Bild.

Odbijao je brojne ponude iz inozemstva, pa i ovu posljednju od Intera koja je stigla prije nekoliko mjeseci. Jürgen Klopp htio ga je dovesti u Liverpool, a najviše se pisalo 2015. godine o potencijalnom transferu u Manchester United za 100 milijuna eura kad ga je Louis van Gaal pokušavao nagovoriti...

Linker
17. lipanj 2020 14:52