slavlje u glumičinom domu

Leti vrijeme: Sjetna mama Sarah Jessica Parker proslavila punoljetnost svoga sina

Sarah Jessica Parker, koja se proslavila ulogom Carrie u seriji "Seks i grad" i njezin suprug Matthew Broderick imaju troje djece, a njihov je sin upravo uplovio u vode punoljetnosti.

Sjećate li se fotografija na kojima Sarah Jessica Parker šeće ulicama New Yorka odjevena u trenirku i široku jaknu, s preslatkim sinčićem pod rukom?

Taj dječak danas je punoljetan mladić, a sa svojim slavnim roditeljima ovog je tjedna proslavio 18. rođendan!

Ponosna mama Sarah, povodom rođendana svog prvog sina Jamesa, na Instagramu je objavila niz obiteljskih fotografija te napisala: "Divim se godinama koje su proletjele, a istovremeno i tebi kao mladom muškarcu u kojeg si stasao."

" Kako naginješ budućnosti, ja ostajem tvoj privilegirani promatrač koji se raduje godinama koje dolaze. Želim sretan rođendan mom sinu, koji može po prvi puta glasati. Volim te. Mama", poručila je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama slavna glumica.

Sarah i suprug Matthew Broderick sina Jamesa Wilikeja na svijet su dočekali 28.10.2002. godine, a imaju i 11-godišnje blizanke Tabithu Hodge i Marion Lorettu Elwell.

Sarah i Matthew upoznali su se 1991. godine zahvaljujući njegovoj braći, a 1992. pozvao ju je na prvi spoj. Ljubav se rasplamsala sredinom devedesetih, a 1997. godine par je stao pred oltar.

Linker
19. travanj 2024 15:51