David Ramos Getty Images
PIŠE MARCA

BARCELONA ODLUČILA O BUDUĆNOSTI IVANA RAKITIĆA 'Ako se to zaista dogodi, onda će ga na Camp Nou smatrati sjajnim poslom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2020. 10:20

Budućnost Ivana Rakitića (32) u redovima Barcelone neizvjesna je već dulje vrijeme.

O njegovom se potencijalnom transferu pričalo još prošlog ljeta, glasna su šuškanja postojala i na zimu, ali do transfera nije došlo. Teško je procijeniti kakva će biti situacija kada se smiri situacija s koronavirusom koji je zaustavio nogomet na globalnoj razini, ali za vjerovati je da će Barcelona biti voljna unovčiti ga.

Ugovor hrvatskog reprezentativca s Barcelonom istječe na ljeto 2021. godine, a Marca u članku pod naslovom 'Barcelonin dobar posao s Ivanom Rakitićem' navodi da bi ga Katalonci mogli prodati za jednaku količinu novca za koju su ga doveli prije šest godina iz Seville.

"Na Camp Nou su uvjereni da za Rakitića mogu dobiti oko 20 milijuna eura, ili ući u razmjenu novac plus igrač s nekim od zainteresiranih klubova iz Španjolske, Italije, Francuske ili Engleske. Ako Rakitić zaista ode za novac za koji je i doveden u Barcelonu, onda će ga smatrati sjajnim poslom u klubu", piše Marca.

Od dolaska na Camp Nou Rakitić je za Barcelonu odigrao 299 utakmica i osvojio je ukupno 13 trofeja, a među njima i Ligu prvaka sezone 2014/15.

Linker
18. travanj 2024 04:16