Ivan Rakitić
 FAVBET
FAVBET - LIGHT UP THE GAME

Bogat sportski vikend uz Favbet prognoze! Novim korisnicima oklada bez rizika do 200 kuna!

Favbet.hr je za svoje vjerne igrače ovoga vikenda izdvojio nekoliko zanimljivih parova...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2020. 09:02

Za vikend nas očekuje mnogo vatre na sportskim borilištima! Favbet.hr za svoje vjerne igrače izdvojio je nekoliko zanimljivih parova, kako im uzbuđenje na travnjacima slučajno ne bi promaklo. Putem besplatne Favbet aplikacije kladiti se možete na par iz Talijanske lige Juventus – Atalanta.

Dvoboj s vrha ljestvice Serie A zasigurno će zapaliti travnjak! Juventus želi što bolje učvrstiti prvu poziciju. Lazio im puše za vratom, svaki bod je bitan. Atalanta čvrsto drži četvrto mjesto na ljestvici i plasman u Ligu prvaka. Ne dijeli ih mnogo bodova do drugog mjesta i povoljnijeg položaja u ždrijebu za LP.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Juventus – Atalanta – 11.7.

Favbet prognoza: Pobjeda Juventusa

Barcelona ima još malo vremena za sustići svog ljutog rivala- Real Madrid. Mora se potruditi osvojiti svaki bod do kraja prvenstva. Prvo ih mora oteti Valladolidu, koji se nalazi na sredini ljestvice. Susret na domaćem terenu im ne nosi toliki ulog i težinu kao katalonskoj momčadi, što za Favbet ambasadora Rakitića i društvo može biti opasno.

image
Favbet klađenje
FAVBET

Valladolid – Barcelona – 11.7.

Favbet prognoza: Pobjeda Barcelone

Iako je Dinamo već osvojio naslov prvaka, susret s Hajdukom uvijek je nabijen emocijama i velikim očekivanjima navijača. Dva diva iz HNL-a opet se susreću u nedjelju. Dinamo bi trebao ležerno ući u susret, dok Hajduku svaki bod Europu znači. Doslovno, s Osijekom i Rijekom nalazi se unutar nekoliko bodova, koji svojim pozicijama trenutno drže plasman u Europsku ligu. “Bili” će sigurno ostaviti srce na maksimirskom travnjaku kako bi se našli na njihovom mjestu.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dinamo – Hajduk – 12.7.

Favbet prognoza: Pobjeda Dinama

Tottenham i Arsenal vjerojatno su najzanimljiviji par Premier lige ovog vikenda. Bit će to izravna bitka za sedmu poziciju na ljestvici Premier lige koja vodi u Europsku ligu. Spursi i Topnici znaju koliko za klub znače europski nastupi, stoga nas očekuje pravi rat na terenu.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Tottenham – Arsenal – 12.7.

Favbet prognoza: Neriješen rezultat

Posljednji par koji izdvajamo za svoje cijenjene igrače je sudar Napolija i Milana u Serie A, koji također traže put do travnjaka Europske lige. Između Rossonera i Azzurra na ljestvici nalazi se i Roma, pa svaki bod može biti odlučujući. Favbet prognoza - Pobjeda Milana.

Light up the game – Favbet.hr

Linker
16. travanj 2024 20:29