SEBASTIAN KAHNERT Dpa Picture-alliance Via Afp
VATRENI IMA PROBLEM

Andrej Kramarić prvi put ove sezone izvan sastava Hoffenheima, trener objasnio o čemu je riječ

‘Prije utakmice sa Schalkeom zajednički smo odlučili da to više nema smisla‘, kazao je Breitenreiter
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 14. listopad 2022. 22:17

Za utakmicu 10. kola Bundeslige protiv Schalkea u Gelsenkirchenu, trener Hoffenheima Andre Breitenreiter po prvi puta ove sezone među kandidate za sastav nije uvrstio najboljeg strijelca, hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Kao zamjenski napadač Hoffenheima pojavio se Georginio Rutter, a izostanak „Krame“, Breitenreiter je pojasnio riječima:

- Andrej se na ozljedu žali već nekoliko tjedana. Dobio je neugodan udarac u stopalo i osjeća bol. Proteklih je tjedana škrgutao zubima i igrao, ali bol ne prestaje. Stoga smo prije utakmice sa Schalkeom zajednički odlučili da to više nema smisla. Potrebno mu je neko vrijeme za oporavak – kazao je trener Hoffenheima.

Treba li zbog vijesti iz Hoffenheima biti zabrinut i hrvatski izbornik Zlatko Dalić? Prema izvorima iz kluba odgovor je – ne. Naime, procjene liječničke službe Hoffenheima sugeriraju kako bi Andrej Kramarić mogao konkurirati za sastav već u utorak. Tada Hoffenheim igra utakmicu Kupa Njemačke – protiv Schalkea.

Spomenimo i konačni rezultat današnje utakmice Schalke - Hoffenheim. Gosti su slavili s 0:3, a u strijelce su se upisali dvaput Skov (11‘, 59‘) i Dabbur (45 + 2‘).

Linker
19. travanj 2024 19:19