Andrej Kramarić

 SEBASTIAN KAHNERT Dpa Picture-alliance Via Afp
NIJEMCI PIŠU

Andrej Kramarić u problemima, upitan njegov nastup za vikend: ‘Očito su mu porazi loše sjeli...‘

Andrej Kramarić mogao bi preskočiti nedjeljni dvoboj njegova Hoffenheima protiv Greuter Fürtha.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2022. 16:34

Našalili su se ovoga četvrtka Nijemci, mada situacija u kojoj se trenutno nalazi Andrej Kramarić baš i nije za šalu. Napadač Hoffenheima i hrvatske nogometne reprezentacije je, kako piše njemački Kicker, u problemima sa želucem. Šala se sastoji u navodu da su porazi od RB Leipziga i Bochuma, a prije toga i od Herthe loše djelovali na njegov trbuh, konkretnije želudac.

Priča možda i nije daleko od istine, ali istina je prava, da Kramarić ne trenira. U zadnja dva mjeseca nije propustio ni jednu utakmicu, u tom je vremenu triput zabio (jednom za klub, dvaput za Hrvatsku), a u nedjelju protiv Greuther Fürtha bi mogao odmoriti.

- Vjerojatno se otrovao hranom. Imao je laganu groznicu i povraćao je. Došao je jutros na stadion, ali nije bilo dvojbi oko toga hoće li trenirati. Nismo ga htjeli opterećivati, nadamo se da će već u petak biti bolje i da će nam moći pomoći u nedjeljnoj utakmici, ali ništa nećemo požurivati. Kad se situacija smiri, pregledat ćemo ga i vidjeti kakav je sa snagom - izvijestio je Sebastian Hoeness, trener Hoffenheima.

U klubu su u zadnje vrijeme imali dosta problema s izostancima, ali u kadru su ponovno veznjaci Rudy i Geiger koji su se uspješno oporavili od infekcije koronavirusom. Sigurno je pak da u nedjelju protiv Fürtha neće zaigrati niti Florian Grillitsch zbog problema s mišićem, kao i Benjamin Hübner kojeg muče leđa.

Za Kramarića su izgledi, otprilike, 50-50...

Linker
25. travanj 2024 11:59