Thomas Muller je zabio prvi autogol u karijeri

 MARCEL ENGELBRECHT Dppi Via Afp
BAYER OTKINUO VELIKI BOD

Bayern upisao drugi remi u sezoni i to zahvaljujući prvom autogolu u karijeri Thomasa Müllera

U derbiju 26. kola Bundeslige u Munchenu su Bayern i Bayer Leverkusen odigrali 1:1
Piše: HinaObjavljeno: 05. ožujak 2022. 19:08

U derbiju 26. kola Bundeslige u Munchenu su Bayern i Bayer odigrali 1:1. Momčad iz Leverkusena uspjela je otići neporažena s Alianz Arene, te su ostali na trećem mjestu tablice. Niklas Süle je otvorio golom za Bayern u 18. minuti, a Thomas Müller u 36. minuti zabio je svoj prvi autogol u karijeri za izjednačenje Leverkusena.

Bilo je to tek drugi puta da je Bayern remizirao utakmicu u ligi od prvog kola sezone u kolovozu, kada su kod Borussije Moenchengladbach odigrali 1:1, a ujedno im je bio i prvi remi u ligi kod kuće.

U utorak navečer Bayern je domaćin Salzburgu u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka, nakon što je u prvoj utakmici bilo 1:1. Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna.

Bavarci su i dalje vodeći, u odnosu na Dortmund imaju 9 bodova više. Borussia neće igrati ovog vikenda jer je njihova utakmica odgođena zbog eksplozije u slučajevima Covid-19 u Mainzu, s kojom su se trebali suočiti u nedjelju.

Niti četvrtoplasirani RB Leipzig nije uspio pobijediti kod kuće, odigrali su također 1:1 protiv petoplasiranog Freiburga, pa obje momčadi sada imaju po 41 bod. Poveli su gosti golom Bošnjaka Demirovića, a u 90. minuti domaće je spasio Angelino. Joško Gvardiol je odigrao svih 90 minuta za domaće.

Eintracht je bio vrlo uvjerljiv na gostovanju kod Herthe (4:1), a Kristijan Jakić je odigrao cijelu utakmicu za goste.

Linker
18. travanj 2024 16:38