LASZLO BALOGH
PORAZ OSTAVIO TRAGA

Kaos na treningu Bayerna! Lewandowski grubo faulirao suigrača i poručio: ‘Sad ćeš igrati s boljima‘

Bayern rijetko gubi, ali nakon poraza obično se uvijek dogodi pokoji incident među igračima.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2020. 18:05

Poraz protiv Hoffenheima (4:1) ovoga vikenda očigledno je ostavio traga na nogometašima Bayerna. Isto tako, evidentno je da je taj rezultat najviše potresao Roberta Lewandowskog, ali i mlađe članove udarne momčadi Hansija Flicka. Naime, već na treningu u ponedjeljak poslijepodne dogodila se jedna mala čarka...

Igrali su međusobno Bayernovi nogometaši, kad se u jednom trenutku lopta našla između Lewandowskog i Michaela Cuisancea. Poljak je napravio težak prekršaj nad 21-godišnjim Francuzom, a ovaj je uz bolan jauk nakon pada ostao neko vrijeme ležati na travi. 

Prema napisima njemačkog Bilda Cuisance je u bolovima stao i psovati Lewandowskog, na što ovaj nije baš reagirao. Ali, kada se Cuisance digao, Poljak je stao gestikulirati prema njemu i poručio mu: 'Sada ćeš u Leedsu igrati s boljim napadačima", što je mladića dodatno rastužilo.

Navodno se odmah požalio treneru Flicku nakon čega ga je ovaj "očinski" zagrlio. Cuisance je velika želja Leeds Uniteda, a Lewandowski je očito u ponedjeljak ujutro pročitao dosta engleskih portala koji bivšeg veznjaka Borussije iz Monchengladbacha povezuju s klubom Marcela Bielse.

 

Linker
06. siječanj 2021 22:20