Robert Lewandowski

 KERSTIN JOENSSON Afp
ODLAZI LI?

Lewandowski se konačno oglasio glede velikog pitanja, evo što je poručio navijačima Bayerna

Bavarci su u subotu osigurali novu, već desetu uzastopnu titulu prvaka Bundeslige.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2022. 08:44

Slavilo se opet u Munchenu, slavilo do dugo u noć, jer Bayern je na ulasku u posljednja tri kola njemačkog nogometnog prvenstva već prebrinuo sve brige oko naslova prvaka. Pobjedom 3:1 nad najvećim rivalom, dortmundskom Borussijom na Allianz Areni, igrači Juliana Nagelsmanna ostvarili su nevjerojatan podvig i uzeli već 10. titulu njemačkog šampiona zaredom, a 32. u klupskoj povijesti! Tri kola do kraja, nedostižnih je 12 bodova prednosti Bayerna nad Dortmundom koji mu je i dalje prva pratnja.

Nakon utakmice izjavu je za njemačke medije dao i Robert Lewandowski. Daleko najbolji strijelac Bundeslige (33 pogotka ove sezone) ima važeći ugovor s Bayernom do lipnja 2023. godine, ali sve su glasnije priče o tome kako bi već ovoga ljeta sjajni Poljak mogao napustiti klub i zaputiti se na neku novu avanturu.

image
KERSTIN JOENSSON Afp

- Uskoro ćemo svi skupa imati veliki sastanak u klubu. Moram vam reći da sve ono što se u posljednje vrijeme piše u medijima, nema nikakve veze sa mnom. Dakle, bit će sastanak, nešto će se već dogoditi, ali ne znamo još što točno. Sve skupa ovisi o obje strane - rekao je Lewandowski.

Navijači su dakle, dobili poruku, ali nije bio Poljak odveć specifičan o tome gdje će nastaviti svoju nogometnu karijeru. Njegovim suvremenicima, Thomasu Mulleru i vrataru Manuelu Neueru ugovori ističu također tek iduće godine, ali oni bi trebali biti produljeni. Lewandowski je još uvijek na čekanju...

Linker
24. travanj 2024 19:34