StoryEditor
Alexander Nübel
 SCREENSHOT TWITTER
SNAGA I MOĆ

Tako to radi njemački gigant: Došao na trening s autom od 11.000 €, a izašao sa zvijeri od 900.000 kuna

Novi vratar već je na prvom treningu spoznao snagu i moć svog novog kluba.
Autor: Zlatko KarloObjavljeno: 22. srpanj 2020. 12:42

Novi vratar minhenskog Bayerna, donedavni golman Schalkea Alexander Nubel, već je na prvom treningu spoznao snagu i moć svog novog kluba.

Naime, Nubel je na trening u klub ušao s jednim automobilom (Wolksvagen Polo čije je cijena 11.000 eura), a trening-kamp napusto u novom Audiju RS6 Avant, vrijednom čak 116.000 eura.

Budući je Audi sponzor Bayerna, igrači su obavezni tim automobilima dolaziti na treninge, a svako kršenje pravila se novčano kažnjava. Iako je teško povjerovati da će Nubelu ikada pasti na pamet prekršiti to pravilo...

image
Audi rs6 avant
AUDI

Inače, Nübel je prvi puta u Bundesligi debitirao 2015. godine sa samo 19 godina i to u pobjedi Schalkea protiv Hoffenheima, ali potom je na novu priliku morao čekati gotovo dvije godine.

U ljeto 2019. godine po prvi puta je postao i kapetan Schalkea. Nübelovi prvi nogometni koraci započeli su u momčadi Paderborna gdje je dobio nadimak 'Manuel', upravo po prvom vrataru Bayerna na kojeg neodoljivo podsjeća svojim bravurama, a sada će s njim dijeliti svlačionicu.

Linker
22. srpanj 2020 12:55