Gabriel Vidović

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
SJAJNE VIJESTI

Velika hrvatska nada na pragu potpisa profesionalnog ugovora s gigantom svjetskog nogometa!

‘Uvrštenje u prvu momčad blagotvorno bi utjecalo na razvoj karijere koja može biti prilično velika‘
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 15. siječanj 2022. 13:45

Sjajne vijest za hrvatski nogomet stižu iz Bavarske: član Bišćanove reprezentacije U21 te druge momčadi Bayerna, 18-godišnji Gabriel Vidović pred pragom je potpisa profesionalnog ugovora s gigantom svjetskog nogometa!

Vijest dolazi iz krugova bliskih Bayernu, a potpisuju je Bildovi podcasteri Christian Falk i Tobi Altschäffl. Prema njima, njegove igre za Bayern II, kao i potencijal privukli su interes brojnih klubova, koje Bayern kani odbiti potpisom ugovora s talentiranim Hrvatom, po čijem bi modelu, baš poput Josipa Stanišića, Vidović već na proljeće postao redovitijim članom Bayernove ekskluzivne svlačionice prve momčadi.

image

Gabriel Vidović

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Podsjeća na Stanišića, svojom voljom, energijom, talentom i potencijalom. On je više ofenzivan, može pokriti pozicije druge špice, polušpice, ali i napadača, i premda je u napadu bavarske momčadi gužva, Vidović bi ponudio širinu, ali bi sigurno dodatno napredovao pod paskom Julian Nagelsmanna te treninzima s igračima najviše klase. Sigurno ne bi odmah postao starter, ali bi ugovor i uvrštenje u prvu momčad blagotvorno utjecalo na razvoj njegove karijere, koja prema svima može biti prilično velika", zaključuju Nijemci svoj ekspoze.

Vidović je ove jeseni za reprezentaciju U21 zabilježio dva nastupa, dok je u 20 utakmica za Bayern II u tamošnjoj regionalnoj ligi (četvrti rang natjecanja), upisao 12 pogodaka i sedam asistencija.

Linker
25. travanj 2024 06:31