UWE ANSPACH
POVRATAK SA STILOM

Video pogotka: Andrej Kramarić asistirao, zabio, pa ostao bez pobjede u 93. minuti! Kiks Bayerna...

Josip Brekalo odigrao je 80 minuta za svoj Wolfsburg, koji je slavio na gostovanju u Gelsenkirchenu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2020. 17:29

Veliki povratak Andreja Kramarića! Nakon preležane korone, nakon što ga nismo imali u reprezentativnim akcijama ove jeseni gotovo u cijelosti, pokazao je da nije zaboravio zabijati. Mučio se njegov Hoffenheim u 9. kolu Bundeslige protiv Stuttgarta, sve dok Krama nije proigrao.

Stuttgart je dakle na gostovanju u Sinsheimu vodio 2:1 na poluvremenu, a kod oba pogotka domaćih za preokret u nastavku sudjelovao je hrvatski napadač. Najprije je u 48. minuti asistirao Ryanu Sessegnonu za izjednačenje, a potom je u 71. minuti realizirao kazneni udarac za vodstvo svoje momčadi. Ipak, zgoditkom Kempfa za 3:3 u posljednjim sekundama Sttutgart je ipak odnio bod. Za goste je Borna Sosa igrao od 59. minute.

Stuttgart je tako zasjeo na osmo mjesto, a Hoffenheim pao na 12. poziciju, nakon nekompletnog kola u kojem je Bayern kod kuće spasio bod protiv Werdera. Gosti su poveli pred sam kraj prvog dijela golom Eggesteina, a za Bayern je izjednačio Kingsley Coman u 62. minuti.

U pobjedi Wolfsburga na gostovanju kod Schalkea sudjelovao je Josip Brekalo koji je igrao do 80. minute, dok je pobjedu Bayera na gostovanju kod Arminije (2:1) s klupe za pričuve ispratio Tin Jedvaj.

image
Andrej Kramarić protiv Stuttgarta
SOFASCORE

Grafika: SofaScore za SN

Linker
19. travanj 2024 21:31