svaka čast!

Transformacije koje ostavljaju bez daha! Običnim ženama skinuo godine u par poteza

Ruski vizažist Vadim Andreev već 20 godina bavi se make-upom. Surađivao je s najvećim ruskim zvijezdama, no najviše ga veseli kada mu se pod rukama nađu žene iz susjedstva - od kojih u par poteza radi prave dive.

Ruski vizažist Vadim Andreev pravi je čarobnjak s kistom u rukama. 36-godišnjak iz Saint Petersburga svojim klijenticama transformira lica i vještim potezima rukom skida s njihovih lica desetljeća godina. Njegovom radu divi se cijeli svijet, fascinira koliko zapravo šminka i frizura mogu podignuti izgled i u trenu od žene iz susjedstva napraviti glamuroznu divu.

Vadim je godinama u Rusiji poznat po tome da bez problema maskira sitne bore, linije i tamne podočnjake - pa nakon njegovog angažmana svako lice izgleda svježe i odmorno.

Iako je tijekom godina karijere surađivao s nizom ruskih ljepotica - manekenki i glumica te pop zvijezda, Vadima i dalje najviše zabavlja kada za svoje Instagram pratitelje servira transformacije 'običnih' ljudi.

Make-upom se ruski vizažist bavi od svoje 16. godine te je nakon 20 godina iskustva uvjeren da svatko može izgledati savršeno - bez mane. Potrebno je samo znati kako to postići kroz pravi odabir tehnika, proizvoda i frizure.

Čitajte i:

Ovaj proizvod oduševio je žene diljem svijeta: Do čarobnog lifting učinka iz vlastite kupaonice

Inspirirani slavnim štiklama s crvenim potplatima: Christian Louboutin izbacio čak sedam parfema

U samo devet minuta do nove boje za kosu: Zagrebačka frizerka otkriva sve o hit tretmanu

Linker
18. travanj 2024 15:15