Damir Krznar
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PUN POGODAK

Krznar objasnio ključnu promjenu, evo kako je nadmudrio kolegu: ‘To smo znali, tako pripremili utakmicu!‘

‘Ne bi se bilo loše s još jednog gostovanja u Europi vratiti s punim plijenom‘, rekao je Krznar.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2021. 23:32

Zadovoljan, sretan, ispunjen, kakve li god slične pridjeve možemo izvući da bismo opisali osjećaje Dinamova trenera Damira Krznara. Pobjedom u Belgiji kod Genka Dinamo je ulovio europski ritam bodova i slavlja, golovima Ivanušeca i Petkovića upisana je velika pobjeda, ona koja bi mogla preokrenuti sezonu u Maksimiru na poseban, veliki, pozitivan način.

- Bez obzira na rezultat (0:3) ove utakmice, moram kazati da je Genk jedna uistinu dobra i potentna momčad. U fazi njihova napada smo ih anulirali, stajali smo dobro na 20 metara od gola gdje je ta njihova prednja trojka vrlo dominantna, gdje dolaze do izražaja. Porješavali smo sve takve situacije i brzo izlazili u kontre. Prvu takvu smo i realizirali, došli do vodstva, a onda je sve bilo puno lakše - riječi su Dinamova stratega.

Objasnio je i neke taktičke preinake za ovaj dvoboj.

- Vratili smo se na 4-2-3-1 formaciju kako bi dobili na tim našim potentnim krilima. Naša krila su jako brza, to smo znali i tako smo pripremili utakmicu.

Dinamo je, kako rekosmo, uhvatio val pobjeda...

- Tu smo, ulovili smo priključak s Genkom, ali treba sada gledati dalje. Svaka utakmica novi je izazov. Imamo još 4 do kraja grupne faze, trebat će nam i dalje pameti i strpljenja. Ne bi se bilo loše s još jednog gostovanja vratili ovako, punog plijena. Ali, treba polako, pripremati utakmicu po utakmicu. Pitat će se nešto i naše konkurente, ali mi moramo gledati sebe - zaključio je Krznar

Linker
19. travanj 2024 22:10