DAMIR SENCAR
U CIJELOJ EUROPI

Nitko kao Dinamo! Mamić nakon sjajne pobjede ukazao na jedan nevjerojatan podatak: ‘Silno sam ponosan!‘

‘Međutim, još nije gotovo, imamo još dvije utakmice, još moramo uzeti koji bod da bi se plasirali dalje‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. studeni 2020. 21:46

Trener Modrih Zoran Mamić bio je naravno iznimnio sretan nakon 3:0 pobjede protiv Wolfsbergera u Klagenfurtu koja je njegovim dečkima širom otvorila vrata europskog proljeća. Hvalio je svoje štićenike...

- Čestitam svojim dečkima na pobjedi i dobroj igri, na tri postignuta pogotka. Silno sam ponosan što smo nakon ove utakmice ostali jedina momčad koja nije primila pogodak u četiri utakmice u Europskoj ligi i Ligi prvaka. Iznimno sam sretan - kazao je u uvodu Mamić.

Modri su potpuno limitirali, blokirali Wolfsberger koji je zapravo samo jednom ozbiljnije priprijetio.

- Jedan udarac je obranio Livaković, jedan udarac naši suparnika je završio pored gola. Kompletna momčad je odigrala odlično, od Brune Petkovića koji je bio u vrhu, ali igrao obranu jako dobro. do svih ostalih Zaista sam jako ponosan zbog toga. Međutim, još nije gotovo, imamo još dvije utakmice, još moramo uzeti koji bod da bi se plasirali dalje.

Feyenoord i CSKA su odigrali 0:0, dakle, Modrima bi bod u slijedećoj utakmici protiv Feyenoorda na gostovanju bio dovoljan da uhvati europsko proljeće.

- Nećemo špekulirati. U svaku utakmicu idemo se željom da je pobijedimo. S tom idejom idemo u Rotterdam ali naravno da se nešto pita i protivnika. Sad do te utakmice imamo sedam dana, pokušati ćemo se odmoriti i adekvatno pripremiti za taj okršaj - zaključio je Mamić

Linker
16. travanj 2024 15:36