RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
ISPALI IZ KUPA

Planovi se raspali u samo četiri dana: Krasnodar nakon Dinama doživio novi bolan udarac na svom stadionu

Musajev je na teren poslao jake snage, s tek nekoliko promjena u odnosu na utakmicu s Dinamom
Piše: T. NičotaObjavljeno: 21. veljača 2021. 19:10

Još prije desetak dana Murad Musajev, trener Krasnodara, ponosno je pričao o proljetnoj borbi na tri fronta, ambiciji da uzme trofej, kojemu je najbliže u Kupu, pokuša u prvenstvu izboriti Ligu prvaka, a u Europskoj ligi dogurati što dalje. Ako može i do finala...

Međutim, u samo četiri dana planovi su mu se raspali. U redu, protiv Dinama je još u igri za prolaz, iako u Zagreb dolazi s minusom (2:3) iz prve utakmice, ali u Kupu više nije u igri za trofej. Naime, u nedjelju je Krasnodar u osmini finala Kupa na svom terenu izgubio od Sočija (1:2) i ispao iz tog natjecanja. Gosti su vodili 2:0, Vilhena je u 81. donio nadu Krasnodaru, ali do preokreta i pobjede domaćini nisu mogli. Spomenimo da je za Soči Marko Dugandžić ušao u sudačkoj nadoknadi.

Musajev je na teren poslao jake snage, s tek nekoliko promjena u odnosu na utakmicu s Dinamom. Sorokin je zaigrao u zadnjoj liniji umjesto Kaia, Gazinskij umjesto Vilhene, Jonov umjesto Cabelle, a Wanderson je dobio prednost pred Sulejmanovim.

Krasnodar je igrao u sastavu: Gorodov - Smoljnikov, Martinovič, Sorokin, Černov - Olsson (od 63. Kambolov), Gazinskij (od 63. Vilhena), Claesson (od 72. Sulejmanov) - Jonov (od 63. Cabella), Berg (od 81. Ari), Wanderson. (tn)

Linker
20. travanj 2024 08:47