MARTIN MEISSNER
KRIVAC ZA PORAZ

‘Previše smo toga dozvolili Brozoviću!‘ Trener priznao što im je napravio Hrvat pa iznenadio transferom!

‘Brozović je dobio puno previše slobode u sredini veznog reda i zato smo morali raditi promjene...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2020. 08:47

Inter je u ponedjeljak postao prvi polufinalist Europske lige nakon što je u Dusseldorfu u utakmici četvrtfinala sa 2:1 svladao njemački Bayer Leverkusen, a nešto kasnije priključio mu se i Manchester United 1:0 pobjedom protiv Kopenhagena.


Inter je došao u vodstvo u 15 minuti pogotkom Barelle, a Lukaku je šest minuta kasnije povećao na 2:1. Jedini strijelac za Bayer bio je Havertz u 24. minuti.


Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret za Inter, i po riječima Bayerovog trenera Petera Bosza, bio jedan od glavnih krivaca za ispadanje njemačkog sastava.

image
MARTIN MEISSNER


"Izgubili smo utakmicu protiv velikog protivnika. Nismo dobro odigrali prvih 20 minuta, imali smo velikih problema s Lukakuom, a previše smo toga dozvolili Marcelu Brozoviću. Brozović je dobio puno previše slobode u sredini veznog reda i zato smo morali raditi promjene nakon početnih 20 minuta. Što se tiče Lukakua, on je jednostavno prejak u situacijama jedan na jedan", rekao je Bosz pa progovorio o velikom klupskom transferu koji se očekuje ovoga ljeta.

image
Peter Bosz
MARTIN MEISSNER


Kai Havertz trebao bi napustiti Leverkusen na kraju ove sezone i priključiti se Chelseaju. Bosz je morao odgovoriti na pitanje - je li ovo bila zadnja utakmica sjajnog 21-godišnjeg ofenzivnog veznjaka za Bayer?


"Da, evo ekskluzivno vam sada mogu najaviti, on će sljedeće sezone igrati za Heracles", ispalio je nizozemski trener koji je u dva navrata u karijeri trenirao nizozemski klub.


Naravno da Havert ipak neće u Nizozemsku. Leverkusen inzistira na odšteti od čak 115 milijuna eura, Chelsea je navodno spreman ponuditi oko 90, a sportski direktor Rudi Voller javno govori kako će bilo koji klub koji želi mladu zvijezdu morati platiti 115, ili mladac ostaje na u Leverkusenu i sljedeće godine.

Linker
20. travanj 2024 15:25