REUTERS/Alberto Lingria
POSLJEDICA LOŠE FORME

SEVILLA SMIJENILA TRENERA NAKON ŠOKA U PRAGU I ISPADANJA IZ EUROPSKE LIGE U klubu otkrili tko će preuzeti momčad

Piše: HinaObjavljeno: 15. ožujak 2019. 19:39

Španjolski nogometni prvoligaš Sevilla otpustila je dosadašnjeg trenera Pabla Machina nakon ispadanja od praške Slavije u osmini finala Europske lige, a momčad će do kraja sezone voditi dosadašnji sportski direktor Joaquin Caparros.

"Donijeli smo odluku o raskidu suradnje s trenerom Pablom Machinom nakon niza loših rezultata posljednjih tjedana", objavila je Sevilla koja je u četvrtak navečer poražena u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige u Pragu od Slavije sa 4:3 nakon produžetaka.

Sevilla je izgubila četiri od svojih posljednjih sedam susreta, a po Machina je koban bio pogodak Olayinke u 119. minuti uzvrata osmine finala koji je Andalužane izbacio iz europske lige.

Machin je na klupu Seville stigao prošloga ljeta iz Girone te je imao odličan početak sezone kada je momčad u jednom trenutku bila i na vrhu ljestvice. No, od rujna Sevilla nije uspjela ostvariti pobjedu u gostima te se 11 kola prije kraja Primere nalazi na šestom mjesto sa 40 bodova, pet manje od četvrtog Getafea koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Linker
18. travanj 2024 13:54