Presica Dinama u Moskvi
 SCREENSHOT
ZADNJA PRESICA PRED OKRŠAJ

Video: Pogledajte što su Rusi pitali Mamića, Petković se nije morao ni pojaviti! ‘Nagovaramo Vlašića...‘

Ruski novinari nisu imali previše pitanja za Dinamovog trenera, a još manje za ponajboljeg igrača.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2020. 16:45

Zanimljivo, iako je bio na press-konferenciji uz trenera Zorana Mamića, Dinamovoj prvoj violini, reprezentativcu i zaštitnom znaku ove generacije, Bruni Petkoviću, novinari na stadionu CSKA u Moskvi nisu postavili ni jedno pitanje. Čitava presica pred dvoboj drugog kola Europske lige između CSKA i Dinama trajala je bezmalo duže od pet minuta.

U tom vremenu, samo uobičajene fraze mogle su se čuti...

- CSKA je odlična momčad, sastavljena od izuzetnih pojedinaca. Ali, oni su jako dobar kolektiv koji djeluje kompaktno, tako da ne treba izdvajati pojedince. Svaki od tih igrača je kvalitetan i svaki nosi svoju kvalitetu. Nećemo nikog pojedinačno isticati - rekao je Zoran Mamić u uvodu press-konferencije u Moskvi.

Nema novih COVID-pozitivnih igrača.

- Mi smo radili testiranje tri dana prije utakmice, jedan igrač nam nedostaje. Svi ostali nam konkuriraju za utakmicu i zdravi su - naglasio je trener Modrih.

Prevoditeljica s ruskog postavila je pitanje - ima li favorita za prolazak skupine?

- Ako gledamo tradiciju, imamo favorite. Ako gledamo financijsku moć, također. Mi respektiramo naše protivnike, ali dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobre rezultate i prolazak naše skupine. Stadion izgleda fantastično. Privilegija je igrati na njemu. Veselimo se sutrašnjoj utakmici i nadamo se da ćemo vidjeti dobar rezultat.

Za kraj, kako zaustaviti Nikolu Vlašića?

- Zamolili smo neke njegove hrvatske prijatelje da razgovaraju s njim, pa da ga nagovore da bude slabiji nego inače - zaključio je Mamić.

Linker
18. travanj 2024 05:16